thumb_4-5

Для фасаду кожного індивідуального будинку одним з найважливіших критеріїв функціональності вважається його зовнішній вигляд. Саме цей фактор визначає смак і рівень добробуту власника. Тому останнім часом серед індивідуальних забудовників неймовірно високу популярність знаходить такий напрямок облицювання будови, як обшивка фасаду фальш-брусом.

У результаті виникнення нових технологій виробництва будівельних матеріалів в наш час найбільш популярними з них стали бетон, цегла і їх аналоги. Нарівні з цим, облицювання будови натуральними матеріалами не втратила актуальності і в наші дні. Саме тому монтаж фальш-бруса є одним з популярних напрямків облицювання сучасних будинків.

Фасад з фальш-бруса, технологія виготовлення якого схожа з процесом виробництва дерев’яної вагонки, має зовнішню схожість зі стінами будови з профільованого бруса. Матеріал може бути успішно використаний як для зовнішньої, так і внутрішньої обробки житла.

Ціна фасаду з фальш-бруса не має абсолютно ніякого значення в порівнянні з ефектом, який буде досягнутий в результаті облицювання будівлі цим матеріалом. Оздоблення стін непоказного бетонного або цегельного будинку деревиною з модрини або сосни перетворить його в комфортний, таким, що милує око будинок.