Ceresit_mv

При будівництві приватних житлових будинків, котеджів і малоповерхових будівель використовуються фасадні системи утеплення, покликані знижувати витрати енергоспоживання та їх оплату. Взимку це необхідно для економії палива для обігріву, влітку – для тривалого збереження в приміщеннях прохолоди. Фірма Церезіт представляє два види практичних теплоізоляційних систем на своїй основі.

Характеристики систем утеплення від фірми Церезіт.

Теплоізоляційні фасади і фасадні системи від фірми Церезіт відрізняються низькою паропроникністю, середнім і високим рівнями шумопоглинання, здатністю відштовхувати від поверхні вологу і не втрачати форму при механічному впливі. Окремо теплоізоляційні фасадні системи від Церезіт цінуються за легкість утеплювача і цінову доступність.

Технологія утеплення продукцією фірми Церезіт.

Монтаж фасадних систем утеплення від фірми Церезіт відрізняється використанням як утеплювач мінеральної вати і пінополістиролу, вони підходять як для малих об’єктів, так і для будівель до 75 метрів заввишки. Процес монтажу полягає у формуванні замкнутої теплоізоляційної системи з нанесеною захисною штукатуркою. «Посаджений» на цементний розчин пінополістирол або мінеральна вата штукатурять і армують скловолоконною сіткою, після чого оздоблюють з кінцевим фарбуванням.