Рокмін-плюс

Ефективне утеплення мінватою, ціна якої значно поступається вартості інших аналогічних матеріалів, дозволяє значно скоротити тепловтрати будівлі в ході її експлуатації.

Якісна мінвата для утеплення стін: ціна і очевидні переваги.

Враховуючи, що процес монтажу цього матеріалу не відноситься до числа трудомістких, кваліфіковані фахівці зможуть виконати в короткий термін утеплення мінватою, ціна за роботу в цьому випадку буде цілком прийнятною і доступною. Крім того, при дотриманні правил експлуатації цей утеплювач відрізняється довговічністю і зносостійкістю.

Сфера застосування мінвати.

На думку фахівців, даний матеріал є універсальним, тому можливо, як утеплення фасаду мінватою, ціна «теплого» фасаду в цьому випадку буде мінімальною, так і утеплення даху мінватою ціна за роботу також буде цілком прийнятною.

Економічно вигідна ціна, утеплення будинку мінватою дозволяє вважати найбільш прийнятним рішенням, але, тільки в тому випадку, якщо ви доручите виконання цієї роботи кваліфікованим фахівцям, що володіють необхідним досвідом роботи з цим унікальним за своїми характеристиками матеріалом.