Фасадна вата Нобасіл

Стійкість мінеральної вати до високих температур і низька займистість – головні переваги даної продукції. Ці якості залежать від хімічного складу і щільності матеріалу. Але яка товщина мінвати повинна бути для утеплення будинку? Спробуємо розібратися.

Якщо ви хочете забезпечити в своєму будинку теплоізоляцію високої якості, і захистити свій будинок від пожежі, то цей матеріал для вас. Але насамперед необхідно визначитися з товщиною мінвати перед монтажем. Стійкість цього матеріалу перед вогнем і високими температурами забезпечується її товщиною і якістю волокон. Підбирається товщина мінвати для утеплення стін залежно від конструкції будинку і бажаних результатів.

При хорошій якості матеріалу волокно збереже вогнетривкі властивості і при більш як 1000 градусів за Цельсієм. Навіть при впливі такої високої температури волокна ізоляційного матеріалу абсолютно не пошкоджуються і продовжують залишатися пов’язаними між собою. Варто пам’ятати, що і товщина мінвати для утеплення стелі підбирається індивідуально. Тут важлива висота стель та інші показники.

Стіни кутових квартир і приватних будинків, повинні утеплятися мінеральною ватою, товщина якої не може бути нижче 120 міліметрів. Підводячи підсумки варто сказати, що товщина утеплювача мінвати відіграє величезну роль у будь-якій роботі з будівництва та ремонту.