технологія захисту фундаменту

Дотримуючись всіх вимог і стандартів в будівельній галузі основним з етапів зведення житла є утеплення фундаментів. Як правило утеплюють фундаменти не тільки при будівництві власного житла, але і при зведенні багатоквартирних будинків та об”єктів промислового будівництва.

Сучасний ринок будівельних матеріалів може запропонувати нам багато утеплювачів, але як рекомендовано кваліфікованими спеціалістами, частіше використовують для теплоізоляції фундаментів екструдований пінополістирол ТЕХНОНІКОЛЬ.

Усі теплоізоляційні матеріали марки ТЕХНОНІКОЛЬ виробляються згідно з технічними умовами, сертифіковані і екологічно безпечні. Це матеріал з дуже низькою теплопровідністю, по стуктурі – однорідний, характеризується високою міцністю і мінімальною гігроскопічністю. Завдяки його унікальним властивостям екструдований пінополістирол ТЕХНОНІКОЛЬ широко застосовують не тільки  для  теплоізоляції фундаментів, але й для утеплення підлог, фасадів, катків. Цей недорогий утеплювач успішно використовують на виробництвах: холодильників, морозильних установок, ізотермічних фургонів, сендвіч-панелів.

Виготовляють утеплювач ТЕХНОНІКОЛЬ  з високоякісної сировини на сучасному обладнанні методом екструзії, тому і називають його екструдований. Утеплювач високоякісний, що не поступається своїм європейським аналогам. Під час експлуатації зарекомендував себе як матеріал, що стійкий до хімічних сполук, грибків, морозостійкий, паропроникний, звукоізоляційний, довговічний, стійкий до вогню. Завдяки своїм правильним геометричним формам монтувати його дуже просто і швидко.