Сходи на горище Oman Termo Long

Дерев’яні сходи на горище Оман Термо створені для того, щоб звільнити Вам площу, яка використовувалась для стаціонарних сходів. Після користування драбинкою все відмінно ховається в стелю і прикривається утепленою кришкою  на якій і тримається сама драбинка.

Сходи на горище Оман бувають декількох видів:  дерев’яні сходи на горище (серія Prima, Termo, Termo long) здебільшого виготовляються ламаного типу, тобто сама драбинка, щоб скластись на певну площу повинна заламатись кілька разів. Також є комбінована драбина (серія Stallux, Mini, Metal) яка складається з переломної металевої основи на яких кріпляться дерев’яні або металеві сходинки, складна металева драбина, яка складається гармошкою (Nozycowe).

Драбина Oman Termo Long вироблена на базі сходів Oman Termo. Але, горищні сходи Oman Termo Long мають 4 секції і виготовлені з високоякісної сосни. Завдяки додаванню четвертої секції з’являється можливість регулювати висоту приміщення – від 280 см до 335 см. Горищний люк цих сходів облицьований з двох сторін ДВП білого кольору, а вільний простір заповнений утеплювачем. Термоізоляційна кришка типу “сендвіч”, товщиною 30мм, утеплена пінопластом. Короб люка з ущільнювачем  має висоту 140 мм. Всі металеві елементи сходів покриті порошковою фарбою, сходинки мають антиковзні насічки і закріплені в столярне з’єднання «ластівчин хвіст», що дозволяє витримувати навантаження 150 кг.

Технічні характеристики  Oman Termo Long

1.  Лінійка типорозмірів:  120×60, 120х70 (130×60*, 130×70*) – * позиція під замовлення;
2.  Максимальна висота приміщення: 335 см;
3.  Максимальний винос драбини: 135 см;
4.  Висота драбини в закритому положенні: 57 см;
5.  Максимальне навантаження: 160 кг;
6.  Кришка – панель типу “сендвіч”: 26 мм;
7.   Матеріал (драбина/сходи/короб): дерево/дерево/дерево;
8.  Висота короба: 135 мм;
9.  Радіус відкривання драбини: 155 см;
10. Товщина сходинок: 2 см;
11. Товщина утеплювача в кришці люка 2
 см.