Факро_Fakro

Fakro LWK Komfort

Сучасний модельний ряд сходів на горище надзвичайно широкий. І для того, щоб розібратися у всьому його різноманітті, необхідно умовно розділити весь існуючий асортимент горищних сходів на складні моделі і сходи що мають “ножничний” тип відкривання.

Мансардні сходи можуть мати різний дизайн і виготовлені з різних матеріалів. Так, частіше за все для виготовлення сходів на мансарду і горище використовують дерево, наприклад, сосну. Також часто можна побачити сходи на дах, створені або повністю з металу, або комбіновані- металевого каркаса і дерев’яних сходинок.

Сходи на горище обов’язково повинні бути міцними, надійною та зручними. Крім того, вони повинні органічно вписуватись в задуманий інтер’єр і не займати небагато місця. Як правило, сходи на мансарду складаються з трьох секцій, які в процесі складання або відкривання накладаються одина на одну, отримуючи в

Факро lwk

результаті досить компактну конструкцію. При цьому такі сходи легко розкладаються. У складеному вигляді модель Fakro LWК абсолютно невидима, тому що являє собою блок, який зберігається в стелі.

 

Складні сходи на горище LWK Komfort виготовлені із сосни. Укомплектовані термоізоляційною кришкою білого кольору, металевим поручнем червоного кольору, що кріпиться до кутових профілів та наконечниками на останнюму сегменті драбинки. Вони надають сходам естетичного вигляду і одночасно завдяки своїй формі покращують стійкість сходів (наконечниками тільки у версії трьохсегментній). Така конструкція полегшує користування сходами.

Sxema fakro LWK