Стиль і затишок горищного простору

На сьогоднішній день майже всі будівельні компанії будуючи житло стараються використати всі можливі площі в житлових будинках, і горищні приміщення будують в стилі мансард. Але ні одне мансардне приміщення не буде комфортним і зручним для проживання, якщо в ньому не встановити надійні і зручні у використанні мансардні вікна. Саме такі вікна виготовляє відома на європейському ринку приватна компанія  – ФАКРО. Фірма, яка вже більше двадцяти п’яти років на будівельному ринку має бездоганну репутацію. Вікна ФАКРО виготовляють на сучасному, сертифікованому обладнанні за всіма європейськими стандартами. Сировина з якої виготовляють вікна ФАКРО екологічно чиста, сертифікована. Скло, яке використовують в склопакетах, загартоване, характеризується високою механічною міцністю.

Модельний ряд сучасних мансардних вікон ФАКРО дуже широкий. Їх часто використовують вбудовуючи в площину даху проводячи реконструкцію старих житлових будинків. Встановивши мансардні вікна в площину даху ми забезпечуємо в мансардному приміщенні природню вентиляцію приміщень, забезпечуємо природнім світлом приміщення.

Сучасні методи виробництва дозволяють виготовляти вікна ФАКРО найрізноманітніших моделей: обертальні, відхильно-обертальні, з підвищеною віссю обертання, вологостійкі, дерев’яні та пластикові, дахові вилази. В залежності від побажань клієнтів можна підібрати вікно ФАКРО до кожного типу приміщення. Форнітура, що використовується при виготовленні вікон ФАКРО, запатентована і гарантує стабільність та надійність в експлуатації.

Унікальність мансардних вікон ФАКРО ще і в тому, що при їх виготовленні в склопакетах використовують скло склеєне між собою, що забезпечує теплозберігаючі якості вікна.