Стиль і затишок горищного просторуДля того щоб укомплектована мансардна кімната слугувала мешканцям оселі якісно, надійно впродовж довгих років проживання, забудовнику слід належним чином зосередитися на багатьох суттєвих деталях. Чільне місце серед так званих деталей посідає добірне утеплення, забезпечення комфортабельного й безпечного вигоду до житлового горища у вигляді надсучасних горищних драбин, що є простими у використанні та досить стилізованими зовні. Крім того, до питання затишної мансарди належать такі незамінні елементи, як дахові вікна, ціни на які зафіксовані у каталозі нашого інтернет магазину.

Вікно у мансарді являє собою пристрій, який встановлюється в стінову площину чи дах з урахуванням кутового нахилу 90 градусів або менше. Сучасне мансардне вікно, ціна якого є помірною на нашому сайті, давно перевтілилося в атрибут комфортного проживання у верхній частині приватного будинку. Цей виріб вирішує багато побутових задач: забезпечення кімнатного простору потрібними порціями денного світла, надання безпеки для помешкання та його мешканців (мається на увазі якісне функціонування вікон, незважаючи на природні чинники, скажімо, сильний вітре чи атмосферні опади і т. д.), збереження особистого простору (в цьому допомагають різноманітні аксесуари для дахових вікон на кшталт всіляких жалюзі, шторок, маркіз, ролетів тощо), оформлення унікальних інтер’єрів з підкресленням неповторних стильових рішень (красивий дизайн підсилюватиме затишок і комфортне перебування у мансардній кімнаті).

Сучасний ринок дахових вікон пропонує споживачам настільки різноманітний асортимент продукції, що кожен покупець, враховуючи свої фінансові можливості, смакові уподобання, умови географічного розташування та інтер’єр самої мансарди, має чудову нагоду вибрати найоптимальніший варіант вікон для власного помешкання.

Найбільш розповсюдженими різновидами дахових вікон сьогодні вважаються обертальні, вологостійкі, відхильно-обертальні, з підвищеною віссю обертання тощо. Перевагами кожного варіанту є те, що будь-яке вікно для мансарди можна відхиляти на різну довжину щілини: від крихітного отвору до розмаху, що сягатиме, приміром, аж 180 градусів.

Серед престижних виробників мансардних вікон особливою популярністю користуються мансардні вікна факро. Надсучасна та якісна продукція з Польщі має гарантійний термін понад 10 років. Віконні рами є досить міцними та витривалими до впливу зовнішнього середовища та різних фізико-механічних ушкоджень. Вікна для мансарди від престижного польського виробника Факро гарантують стовідсоткову безпеку щодо зломів. Більшість моделей віконних виробів цієї компанії передбачають встановлення в будь-які дахові конструкції з кутовим нахилом у діапазоні від 15 до 90 градусів.

Традиційно модернізовані дахові вікна від факро та інших популярних виробників спроможні забезпечувати:

  • відмінний мікроклімат в кімнаті та всій оселі – мансардні вікна добре захищають кімнатний простір від впливу зовнішнього середовища типу сильних опадів, вітру, надмірної вологи, яскравого сонячного світла тощо. Таким чином мансардна кімната перебуває під захистом різноманітних чинників ззовні та зсередини (холодне повітря, конденсат), що, в свою чергу, гарантує хороший мікроклімат в домі;
  • герметичність – сучасні дахові вікна монтуються в похилу стіну чи дахову площину із застосуванням спеціального міцного ущільнюючого коміра;
  • комфорт і затишок – встановивши мансардні вікна, Ви не тільки вбережете кімнатний простір від нестачі денного світла, але й забезпечите собі та Вашим рідним відмінний затишок, комфортабельність. Адже модерні вікна для мансарди – це оригінальний стиль, вишуканий комфорт і стовідсоткова гарантія збереження тепла в помешканні.