Водостічні системи

Водостічні системи

Відомо, що з метою довготривалого, якісного і безпечного функціонування приватного заміського будинку важливе значення відіграють безліч моментів: реалізація добірної теплоізоляції фасаду, покрівлі, основи дому, захист фундаменту від вологи тощо. Поза тим, в процесі зведення й подальшої експлуатації власного одно- чи кількаповерхового помешкання особливу увагу необхідно приділяти грамотній організації засобів для відведення дощової води, талого снігу.

Відтак, у нагоді стають надсучасні водостічні системи: Львів, а саме популярні львівські будівельні компанії-посередники якісних матеріалів рекомендують забудовникам великий вибір комплексів для максимально ефективного водовідведення.

Для того щоб вибрати найбільш оптимальний варіант добірної і продуктивної продукції для відведення зайвої води, вологи, необхідно добре орієнтуватися у різновидах цих виробів, чим вони відрізняються, які мають плюси, мінуси. Отож, нижче поговоримо про вищезазначені тонкощі, враховуючи варіації найкращих виробів для водовідведення, які можна придбати у каталозі нашого інтернет магазину за цілком доступною ціною.      

Традиційно елементи для відведення води поділяють за різновидом сировини, з якої вони зроблені. Так, бувають водостоки металеві та пластикові. Останній вид можна монтувати з використанням ексклюзивної та перевіреної клейової системи, коли встановлення всіх елементів втілюється з допомогою спеціального клею. Крім того, можна застосовувати так званий безклейовий метод, в процесі якого стають в нагоді унікальні ущільнюючі гумки.

Серед позитивних моментів використання пластикових водостоків варто виділити наступні:

  • стовідсоткова витривалість до шкідливого впливу ультрафіолетового випромінювання – справа в тому, що прогресивні будівельні бренди беруть до уваги виключно високоякісний пластиковий матеріал, спроможний стійко триматися навіть під тривалою дією згубного ультрафіолету;
  • відмінні показники стійкості до корозійних процесів – наприклад, надсучасні водостічні системи пластикові бриза добре справляються з ймовірними впливами корозії. Тому можна бути впевненим на всі сто щодо ефективного функціонування добірного водостоку на пластиковій основі, не хвилюючись щодо появи іржі;
  • простий і невибагливий догляд – суттєва перевага, яка пояснюється застосуванням клейового методу прикріплення. Справа в тому, що під час такого монтажу береться до уваги специфічний і надійний «холодний зварювальний» принцип, що передбачає активацію всіх важливих процесів на молекулярному ступені;
  • перевірена часом і досвідом міцність;
  • відносно невелика вага – так можна грамотно уникати зайвих навантажень на загальну конструкцію приватного будинку;
  • широкий діапазон температурної витривалості – досить позитивне явище, яке здатне гарантувати хорошу витримку системи в межах від -40 до +70 градусів за Цельсієм;
  • легкий і безперешкодний монтаж – при цьому можна без зайвих труднощів встановлювати пластикові водостоки на різні покрівельні види, в тому числі і на ламаний різновид покрівлі;
  • безмежні дизайнерські рішення – пояснюються наявністю широкого спектру кольорових рішень.

Серед недоліків застосування засобів для водовідведення на пластиковій базі виділяють ймовірність руйнування під дією механічних факторів, непридатність до ремонтування, регулярний контроль якості (наявність ущільнюючих гумок потребує час від часу перевірки їхнього стану, а також періодичної заміни), суттєвий коефіцієнтний показник лінійного розширення.

Система для водовідведення

Система для водовідведення

Коли мова йде про водостоки на металевій основі, варто знати, що їх також може бути декілька підвидів. Усе залежить від сировинної бази, яку застосовують. Скажімо, це може бути оцинкована, мідна, чи оцинкована разом із полімерними нашаруваннями водостічна система. Традиційно вони різняться вартістю й тривалістю функціонування.

Принагідно зазначимо, що серед кращих металевих засобів для відведення води вирізняються унікальні та прогресивні водостічні системи plannja siba від всесвітньо відомого швецького бренду. Справа в тому, що згаданий європейський виробник використовує спеціальне покриття hard coat високого класу, що забезпечує 100 відсотків витривалості до корозійної дії; збереження початкового кольору, незважаючи на вплив часу і навколишнього середовища; витривалість до навантажень механічного, термічного, хімічного характеру. Поза тим, до позитивів використання саме цих водостоків слід віднести широкий діапазон температурної витримки, що коливається в межах від -50 до +120 градусів за Цельсієм вище нуля; довершену естетику; перевірену міцність кожного компонента; простий і безперешкодний монтаж, в процесі якого знадобляться спеціальні фіксатори і замки.

Загалом для більшості металевих засобів для відведення води від популярних будівельних компаній властиві наступні переваги на кшталт міцності, надійності, стійкості до вогню і різних впливів навколишнього середовища, хорошої витримки суттєвих снігових навантажень, стабільності параметрів, незважаючи на різноманітні зовнішні фактори.

На рахунок недоліків металевих засобів для водовідведення, слід знати про їхню вищу ціну, відносно велику вагу всього механізму, складніше встановлення, не такий великий вибір кольорових рішень, ніж у пластикових. Поза тим, пам’ятаймо про можливу появу іржі. Тому в цьому контексті краще надавати перевагу дорожчим продуктам від перевірених виробників.