Плюси і мінуси гнучкого покрівельного матеріалуНовітні технології, оригінальний дизайнерський підхід дозволяють експериментувати і знаходити сміливі ефективні рішення, що стосуються будівельної галузі. Зокрема, сьогодні великою популярністю користується так звана бітумна черепиця, купити яку не є проблемою на сучасному будівельному ринку. Цей покрівельний матеріал давно знайшов активне застосування серед інших різновидів продукції для покрівлі.

Бітумна черепиця являє собою покрівельний матеріал, який складається з міцного скловолокна, полімеру, бітуму, базальтової крихти. Надійність і міцність цього виду матеріалу полягає в тому, що черепиця з обох боків покрита прошарками полімеризованого бітуму.

Цікаво, що бітумну черепицю часто називають гнучкою. Завдяки наявності базальтової крихти цей вид черепиці є гнучким, захищеним від механічних ушкоджень, непіддатливим до дії ультрафіолетового випромінювання, а також може мати різні варіації забарвлення.

Перейдемо детальніше до плюсів використання бітумної черепиці як матеріалу для покриття даху. Отже, переваги бітумної черепиці:

  • високий рівень еластичності матеріалу – черепицю можна вкладати на дахи зі складними геометричними формами;
  • високий рівень міцності, гнучкості, морозостійкості – довготривала у використанні;
  • водонепроникна;
  • майже не піддається дії корозії, а також процесам ржавіння і гниття – особливо цінний матеріал на територіях із суворим чи нестабільним кліматом;
  • стійка до дії ультрафіолетового випромінювання – не потрібно зайвий раз фарбувати;
  • є надійним тепло- і звукоізолятором – здатна забезпечити затишний мікроклімат оселі;
  • у процесі встановлення залишається небагато відходів – зручно, екологічно та вигідно;
  • надійно переносить різкі перепади температур;
  • стійка до сильних вітрів;
  • відносно невелика вага самої черепиці – не потрібно влаштовувати додаткового підсилення фундаменту.

Майже всі нюанси говорять про те, що бітумна черепиця – чудовий та надійний покрівельний матеріал сьогодення. Щойно перелічені переваги є яскравим доказом цього.

Якщо говорити про недоліки, можна підкреслити, напевне, один існуючий – перед монтажем бітумної черепиці слід ретельно підготувати основу, на яку накладатиметься цей покрівельний матеріал.

В усіх інших питаннях бітумна черепиця є одним із найкращих варіантів серед сучасних матеріалів для покриття даху.

Пропонуємо купити бітумну черепицю на нашому сайті. Ми рекомендуємо покупцям лише високоякісний товар за хорошою вартістю. Нагадаємо, що бітумна черепиця Львів, ціна якої є вигідною, здатна надійно служити протягом довгих років експлуатації.