Лестницы на чердак

Сучасні горищні сходи мають широкий діапазон вагової витримки. Всі моделі сучасних сходів на горище виробляються з урахуванням можливих вагових діапазонів користувачів. Таким чином, ринок новітніх горищних сходів представлений в таких різновидах зі спектром можливого і безпечного вагового навантаження від 150 до 200 кг. Тому кожен житель, не дивлячись на свій вік або вагу, буде в змозі легко і безпечно користуватися горищними сходами.

Надійний рівень експлуатації гарантується завдяки металевим поручням, які можуть додаватися до загального комплекту. Деякі моделі від польського представника Факро оснащені металевим поручнем в червоному кольорі. З метою підвищеного ступеня захисту можна замовляти дві одиниці перил, монтуючи їх по обидва боки сходів.

Щодо встановлення горищних сходів своїми руками, слід використовувати інвентар типу спеціалізованої монтажної піни, ножівки, комплекту шурупів і гайкових ключів, зручної викрутки, добірного кутоміра тощо.

Виробники сучасних горищних сходів для комфортабельного підйому на горище або укомплектовану мансардну кімнату подбали про максимальний комфорт, безпеку і полегшенні умови користування сходами. Тому для можливості легкого функціонування довжина сучасних сходів варіюється від 260 до 300-320 см. У разі необхідності, можна додати допоміжні сходи, або навпаки, зняти зайві деталі, якщо того вимагатимуть параметри вашого житлового приміщення.

А для монтажу готових сходів на горище від перевірених компаній не потрібно турбуватися зайвими деталями, економлячи, таким чином, дорогоцінний час і зусилля. Тому рекомендуємо замовляти оригінальні і естетично досконалі сходи на горище від престижних польських брендів на кшталт ФАКРО і ОМАН. Їхня продукція давно стала незамінною для забудовників з усієї Європи та за її межами.

Для того щоб замовити сходи на горище в нашому інтернет- магазині, досить лише заповнити коротку заявку в режимі онлайн, вказавши потрібну модель і свої координати. Ми пропонуємо товари високої якості за демократичними цінами. Доставка реалізується один-три дні по всій Україні.