logo_strotexПерш за все, що таке парова плівка для даху? Парова або пароізоляційна (паробар’єрна, паронепроникна, гідроізоляційна – такі терміни можна зустріти в мережі і серед великого асортименту, який зараз нам пропонують виробники) плівка – це підпокрівний матеріал, який використовують для звичайних, плоских дахів та дахів зі схилом. В середині парової плівки знаходиться сітка із поліпропіленових волокон. Зверху та внизу сітка оточена заламінованою плівкою з поліетилену. Завдяки цьому така назва.

Паробар’єрні плівки для даху захищають теплоізоляційний шар від проникнення водяної пари (та її надлишку), яка утворюється в приміщеннях як наслідок життєдіяльності людей. Крім того, такі плівки запобігають втраті тепла. Для менших тепловтрат паронепроникна плівка може бути фольгована. Відомо про властивості фольги відбивати тепло, саме тому цим користуємось у побуті, вистелюячи фольгою місця довкола джерел обігріву, наприклад батареї. Тут цей самий принцип. Завдяки фользі інфрачервоні (теплові) промені відбиваються назад у приміщення, що призводить до економії коштів, збереженню та збільшенню температури в приміщенні на декілька градусів.

Паробар’єри рекомендують використовувати у житлових мансардних приміщеннях. Варто відзначити ще такі переваги парових плівок: вони зручні при монтажі, легко поєднуються з іншими проміжними матеріалами для покрівлі. Для кращого ефекту варто використовувати спеціальну стрічку та будівельні інструменти придбані на сайті http://klondayk.ua/, а після накладати покрівельний матеріал. Завдяки своїй структурі, армованій сітці та ламінованій плівці з поліетилену, паробар’єри еластичні та міцні, що дозволяє уникати розривів. Слід пам’ятати, що монтаж парової плівки варто довірити спеціалістам.

Гідроізоляційні плівки можуть бути: одношарові, двошарові, тришарові, чотиришарові.

Парова плівка багатофункціональна. Вона досить швидко набула популярності. Видів парових плівок для облаштування дахів, підпокриття мансардних будівель вдосталь. Якщо Ви хочете підібрати легкий та доступний спосіб для забезпечення комфортних кліматичних умов в житлових мансардних приміщеннях, то використовуйте пароізоляційні плівки для даху.