фасадний декор

Як людину зустрічають по одягу, так і будинок оцінюють по фасаду. Фасад визначає зовнішній вигляд будівлі, його естетичне сприйняття, характеризує його власника. Крім естетичного вигляду, фасади будинків виконують функцію захисту зовнішніх поверхонь (стін) будівлі,  вони повинні надійно протистояти атмосферному забрудненню, сонячному опроміненню з південної сторони і вологості з північної. При виборі варіанту обробки фасаду заміських будинків (котеджів) необхідно враховувати буквально все –   навантаження на фундамент і стіни будівлі, ступінь водопоглинання використаного матеріалу,  практичність і естетичний  вигляд, спосіб кріплення, зручності монтажу,  довговічність та вандалостійкість.

В даний час існує великий вибір фасадних матеріалів та систем для облицювання стін будівлі. Крім зовнішнього вигляду вони відрізняються між собою за матеріалом, розміром,ціною, типом і методами кріплення (видиме, невидиме, трудомістке, швидке) і т.д.

Оздоблення фасаду котеджу, заміського будинку – це кропіткий і творчий процес. Він вимагає комплексного підходу і врахування багатьох деталей. І ключовий момент в цьому процесі – це вибір матеріалу  для оздоблення стін заміського будинку.

Купити фасадні матеріали для облицювання фасадів будинків каменем, цеглою, плиткою, сайдингом, керамогранітом, натуральним каменем  за вигідною ціною Ви можете  оптом і в роздріб.

Щоб правильно і на вигідних умовах обрати облицювальні матеріали для обробки стін Вашого заміського будинку можна скористатися послугами архітектурного бюро в Україні.  архітектурне бюро DOM4M допоможе Вам обрати не тільки оздоблювальні матеріали для фасаду, але і проведе роботу по плануванні  Вашого котеджу.