images

Після завершення будівництва власної дачі необхідно подумати, як краще облаштувати навколишню територію, адже дача в наш час це не тільки місце де ми садимо цибулю, картоплю і огірки, а місце відпочинку від міського шуму, місце зустрічі друзів, місце відпочинку дітей. Перш за все нам необхідно обгородити територію власної садиби від сторонніх споглядань і захистити маєток від проникнення сторонніх осіб. В цьому випадку найкращим варіантом буде кована огорожа, яку можна обрати  і замовити за власним побажанням і на будь-який гаманець. Коли кована огорожа придбана і встановлена  приступимо до облаштування території.

Якщо у наших планах облаштування на дачній ділянці клумб, газонів, дитячих майданчиків, тенісних кортів, басейну необхідно перш за все провести дренажні роботи і встановити автоматичні системи поливу газонів. Тут не обійтися без допомоги і консультації спеціалістів компанії “Оазис”. Завдяки автоматичному поливу клумб і газонів ви будете впевнені, що навіть за вашої відсутності на присадибній ділянці зелені насадження і газони не пересохнуть і не будуть залиті водою. В спекотну погоду система автоматичного поливу включається частіше, а в дощову відповідно рідше. Економію води і електроенергії ви побачите вже з перших днів роботи  системи автоматичного поливу.

Ексклюзивним доповненням до облаштування дачної території буде придбання кованих лавок, стільців, альтанки, мангалу, елементів фонтану. Вироби художньої ковки міцні, надійні, довговічні.