rocklite

На даний момент найбільш поширеним утеплювачем прийнято вважати мінеральну вату, яка дасть фору всіляким іншим видам утеплювачів. Мінеральна вата Роклайт випускається у вигляді плити негорючого типу, що володіє теплопровідністю низького ступеня. Виготовляється вата мінеральна ТЕХНОНІКОЛЬ Роклайт з гірських базальтових порід. Використовується вона для звукоізоляції і теплоізоляції не тільки житлових будівель, а також підвалів, гаражів, різних складів і т. д.

Мінеральна вата Роклайт, ціна на яку доступна для кожного, дуже легка під час проведення монтажу і в наступному періоді використання. У процесі виготовлення утеплювача Роклайт використовуються компоненти природного походження, які володіють рядом якостей позитивного характеру.

Основною перевагою утеплювача Роклайт ТЕХНОНІКОЛЬ є велика ступінь теплозбереження, стійкість до перепадів температури і стабільні розміри. Розмір вати Роклайт 1200 х 600 х 50. Купити Роклайт вигідно, ціна на цей утеплювач на кілька порядків нижча, плити дуже легкі, а це спрощує не тільки транспортування його до об’єкта, але і його зберігання.