199-сайт3

Утеплення будівлі планується ще на етапі проектування і полягає в тому, щоб вибрати за ціною і властивостями відповідний матеріал, потім розрахувати його кількість в залежності від того, в якій частині стін він розміститься. Щоб прокладений утеплювач прослужив довго, потрібна мінеральна вата рулонна, яка зменшить паропроникність.

Принцип дії.

При використанні  утеплювача на стелі мінвата рулонна захищає кімнату від протікання, утворення конденсату і продування. Нова модифікація, в свою чергу, дозволяє вдвічі зменшити витрати на опалення і кондиціонування. Це – мінвата фольгована рулонна, поверхня якої повністю запобігає намоканню і проникненню шумів.

Ціна.

Щоб рулонну мінвату купити, досить піти в будь-який будівельний магазин. Це обумовлено її широким застосуванням у процесі монтажу теплої підлоги, утеплення стін і стель, горищ, підвалів, а також систем вентиляції та кондиціонування. Настільки популярна мінеральна вата в рулонах, ціна на яку  залежить від виробника.

Для утеплення лазень і саун також добре підійде мінеральна вата рулонна, ціна на неї невисока і загальна вартість залежить тільки від кількості товару, що замовляється.