Монтуємо оздоблення для фасадуДекорування фасадної частини котеджу посідає важливе місце в будівельних роботах всього помешкання. Адже для будь-якого господаря є суттєвим поєднання таких критеріїв, як практичність, стильність, дизайнерська винятковість, довготривала експлуатація. Кожен мріє оформити власний дім відповідно до своїх естетичних вподобань, гарантуючи при цьому надійне функціонування оселі.

Отож, постає питання: як правильно оздобити фасад Вашого будинку, враховуючи акценти на практичності та красі одночасно? Настав час ретельніше ознайомитися з таким поняттям, як фасадний декор: Львів пропонує широкий вибір будівельних компаній, що продають якісні матеріали для втілення оригінальних ідей фасадного оформлення.

Сучасні тенденції прикраси зовнішніх сторін помешкання часто передбачають спосіб пінопластової ліпнини. Переглядаючи різноманітні фасади будинків – каталог нашого сайта пропонує широкий асортимент фасадних моделей – Ви помітите, що тенденція використання пінопласту у цій ролі є досить поширеною. І недаремне.

Наведемо нижче основні плюси застосування пінопластової ліпнини в якості унікального декорування зовнішньої частини житлового будинку:

  • легка вага конструкційних елементів – усі необхідні для монтажу частини є легкими та зручними під час використання. Ця перевага ліпнини з пінопласту дозволить економити час, кошти, робочу силу;
  • відносно неважке встановлення та використання – беззаперечна перевага, оскільки від тонкощів монтажу залежить вибір того чи іншого способу декорування;
  • надійний рівень стійкості до механічних впливів, різких перепадів температури, різних атмосферних явищ – пінопластова ліпнина має у своєму складі допоміжне покриття, що гарантує захист і відмінну експлуатацію матеріалу;
  • великий вибір готових частин для пінопластової ліпнини – приміром, в готовому вигляді можна придбати карниз, молдинг, пілястр, колони або його окремі сегменти, що значно полегшить процес монтажу.

Цікаво, що профіль із пінопласту для декору продається зазвичай у вигляді двохметрових панелей з необхідною щільністю матеріалу: приблизно 35кг/м3. Попередньо пінопластовий профіль захищають спеціальним наповнювачем із хімічно сталою консистенцією середньої зернистості насиченого білого відтінку. Такий наповнювач має у своєму складі акриловий полімер чудової еластичності і додатки кварцового піску.

Важливо підкреслити: згідно зі своїм естетичним наповненням вищеописаний матеріал дорівнюється до звичайного гіпсового. Проте пінопластова ліпнина наділена кращими технічними особливостями (стійкість до морозів, ударів, довговічність і простота у використанні, не дуже висока ціна). Саме тому ліпнина з пінопласту здатна надійніше виконувати свої функції: з її допомогою Ваша фасадна система слугуватиме протягом довгих років у відповідному естетичному вигляді.

Для якісного декорування фасаду пінопластовою ліпниною необхідно застосовувати клей-піну або механічний спосіб. До речі, високоякісна клей піна для пінопласту, ціна якої є демократичною, представлена на нашому сайті. Щоб усі деталі добре стикалися між собою, використовують спеціальну суміш для наповнення швів. Завдяки їй у місцях стикання не будуть формуватися небажані тріщини.

Мегабуд рекомендує купити пінопласт у Львові. Наш інтернет магазин має широкий асортимент товару, який задовольнить потреби найвибагливішого забудовника. Вартість пінопласту та інших необхідних елементів для фасадного декору в нас доступна. Звертайтеся, будемо раді співпраці!