Greinplast_KGP

 Мозаїчна штукатурка Greinplast

Мозаїчна штукатурка GREINPLAST G – це суміш стирольно-акрилової дисперсії, натуральних або забарвлених кварцевих наповнювачів відповідної грануляції, засобів для консервування та модифікування води. Вона призначена для виконання фрагментів зовнішнього фасаду, таких як цоколі, віконні скоси, а також для покривання внутрішніх стін чи тих їх елементів, які зазнають найбільшої експлуатації, наприклад, коридори, сходові клітки, поверхні в магазинах. Штукатуркою можна покривати всі типові мінеральні основи (цементні, цементно-вапняні, гіпсові штукатурки тощо), та армовані шари у системах теплоізоляції GREINPLAST G. Не рекомендується застосовувати штукатурку на горизонтальних зовнішніх поверхнях будинків.

Орієнтовні витрати

Витрата* GREINPLAST G (зерно 0.8-1.2 мм): бл. 4,0 кг/м²

Витрата* GREINPLAST KGP (зерно 1.2-2.0 мм): бл. 5,0 кг/м²

 

Приготування основи:
Штукатурка наноситься на рівні щільні сухі несучі основи, очищені від усіх речовин, які перешкоджають зчіпленню, таких як пил, бруд, залишки жирів та мастил тощо. Поверхні, які викликають сумнів (штукатурка, що кришиться, фарба, що потріскалась тощо), необхідно добре очистити, а нерівності та заглиблення заповнити розчином GREINPLAST ZW. Нестійкі основи з підвищеним поглинанням треба загрунтувати препаратом для глибокого грунтування GREINPLAST U. Плісняву та грибки необхідно обов’язково усунути. Так підготовлену основу слід обов’язково загрунтувати фарбою GREINPLAST F. Нові цементні і цементно-вапняні штукатурки повинні мати вік не менше 28 днів, а армований шар у системах теплоізоляції – не менше 3 днів.
Виконання:
Продукт готовий до використання, його не треба розводити водою. Перш ніж почати нанесення штукатурки, вміст відрах необхідно як слід перемішати з допомогою тихохідної мішалки до отримання однорідної консистенції. Для нанесення і розгладжування штукатурки слід застосувати терку з нержавіючої сталі. Щоб уникнути тріципс та отримати однорідну структуру штукатурки, масу слід накладати на товщину зерна по всій поверхні. Занадто інтенсивне розгладжування поверхні може призвести до виникнення перетерть. Витрати штукатурки залежать від того, наскільки рівною є основа.

Рекомендації:
Усі роботи слід виконувати при температурі основи і навколишнього середовища від 5 до 30ºС. Оптимальна температура застосування 20ºС. Під час нанесення і висихання штукатурки її необхідно захищати від сильного сонячного випромінювання, дощу, вітру до моменту повного висихання. З огляду на те, що можуть виникати відмінності в кольорі наповнювачів, необхідно на одній площині застосовувати штукатурку з тієї самої партії, номер якої вказаний на упаковці. Роботи слід виконувати згідно з нормами будівництва. При застосуванні штукатурки в закритих приміщеннях їх слід провітрювати доти, поки не зникне характерний запах. Забруднення усувати до висихання. Знаряддя необхідно вимити водою відразу ж після закінчення роботи.
Зауваження виробника:
При контакті препарату з очима необхідно промити їх великою кількістю води і звернутися до лікаря. Безпосередньо після нанесення штукатурка має молочно-блакитне забарвлення, яке зникає в ході затвердіння покриття. В умовах підвищеної вологості допускається поява світлішого нальоту, який поступово зникає. Несприятливі атмосферні умови (висока вологість повітря, низькі температури) значно збільшують час висихання штукатурки. При капілярному піднятті, необхідно подбати про вологоізоляцію, використовуючи, наприклад, пінополістирол (пінопласт). Інформація, наведена в Інструкції, має на меті гарантувати оптимальне використання продукту, однак не є підставою для юридичної відповідальності виробника, тому що умови виконання робіт залишаються поза його контролем. У випадку застосування продукту разом з виробами інших виробників ми не несемо жодної відповідальності.