Клей для пінопласту Greinplast KS

Клей для пінопласту GREINPLAST KS застосовується для приклеювання плит з пінопласту в безшовних системах теплоізоляції Greinplast.

Клей GREINPLAST КS – це суміш цементу, мінеральних наповнювачів, а також модифікаційних добавок, які збільшують час тужавіння клею, що в результаті веде до підвищення параметрів стійкості та здатності до адгезії з пінополістиролом (пінопластом) та будь-якими мінеральними основами.
Витрата* Greinplast K для приклеювання пінопласту ~3,0-4,0 кг/м2 *
*Витрата продукту залежить від нерівності основи та навичок виконавця.

Приготування основи:
Пінопласт слід приклеювати на міцні сухі основи, очищені від пилу, бруду, мастил і жирів. Штукатурки, які легко осипаються, так само, як і паронепроникні малярні покриття, необхідно усунути. Поверхні з високим поглинанням перед початком теплоізоляційних робіт слід заґрунтувати ґрунтуючим препаратом GREINPLAST U. Значні нерівності та заглиблення вирівняти розчином GREINPLAST ZW. Грибки і плісняву необхідно обов’язково усунути.
Приготування суміші:
Вміст упаковки (25 кг) клею GREINPLAST КS висипати до відповідної кількості чистої холодної води і інтенсивно перемішати механічним чи ручним способом, до отримання однорідної маси. Кількість води, що додається, залежить від атмосферних умов і поглинання основи. Розчин набуває відповідних робочих властивостей через 10 хвилин після повторного перемішування. Час придатності розчину, розведеного водою, залежить від навколишніх умов, але не перевищує 2 годин.
Виконання:
Розчин клею наноситься кельмою на плити з пінопласту у вигляді 6-8 купок діаметром 8-12 мм., розміщених рівномірно на внутрішній поверхні плити та смугами шириною 3-4 см на її краях. Плиту необхідно відразу ж прикласти до стіни і притиснути аж до отримання рівної поверхні з сусідніми плитами. Клей не повинен виступати на краях плит. Не дозволяється відривати приклеєні плити і притискати їх ще раз, а також переміщати їх після того, як пройшло 15 хвилин. Витрати клею залежать від того, наскільки рівною є поверхня.
Рекомендації:
Усі роботи слід виконувати при температурі основи і середовища від 5 до 30ºС згідно з правилами будівництва. Уникати праці при безпосередній дії сонячних променів та під час дощу. Знаряддя промивати водою відразу після закінчення робіт.
Зауваження виробника:
Виріб містить цемент і з водою дає лужну реакцію, у зв’язку з чим потрібно оберігати очі і шкіру. У випадку контакту продукту з очима необхідно відразу ж промити їх великою кількістю води і звернутись за порадами до лікаря. Продукт містить пігментні добавки. Виріб не слід застосовувати для затоплювання сітки, оскільки з огляду на наявність пігменту може змінитись забарвлення нанесеної зверху штукатурки. Будь-яке втручання в рецептуру, а також недотримання вказівок, поданих у цій Інструкції, є недопустиме і може значно знизити якість матеріалу, який застосовують. Інформація, наведена в Інструкції, має на меті гарантувати оптимальне використання продукту, однак не є підставою для юридичної відповідальності виробника, тому що умови виконання робіт залишаються поза його контролем. У випадку застосування продукту разом з виробами інших виробників ми не несемо жодної відповідальності.