Ceresit_CT-85

Клей для армування пінопласту Ceresit CT 85

Суміш Ceresit CT 85 призначена для приклеювання пінополістирольних плит і створення захисного армованого шару при утепленні фасадів будівель і споруд. Ефективна при приклеюванні декоративних елементів з пінополістиролу всередині і зовні будинків.При застосуванні для утеплення фасадів мінераловатних плит необхідно використовувати суміш Ceresit CT 190 MB.
Облаштування захисного шару.

Розчинна суміш тонким шаром (до 2 мм) наноситься на поверхню пінополістирольних плит. Потім на неї укладається армувальна сітка і розгладжується. По сітці наноситься другий шар розчинної суміші товщиною 3 мм. У нормальних умовах до нанесення декоративного шару слід приступити після закінчення 3 діб після влаштування армованого захисного шару.

Захисний армований шар грунтується фарбою Ceresit CT 16, витримується до повного її висихання (близько 24 годин), потім наноситься декоративна штукатурка або фарба групи Ceresit CT.
Примітка

При використанні Ceresit CT 85 роботи слід виконувати при температурі основи від +5 ° C до +30 ° С. Всі вищевикладені рекомендації ефективні при температурі +20 ± 2 ° C і відносній вологості повітря 55 ± 5%. В інших умовах час окоркованія, схоплювання і твердіння суміші розчину може змінитися. Суміш Ceresit CT 85 містить цемент і при взаємодії з водою дає лужну реакцію, тому при роботі необхідно берегти очі і шкіру. У разі попадання розчинової суміші в очі негайно промити їх водою і звернутися за допомогою до лікаря.
Рекомендації

Крім вищевикладеної інформації про застосування розчинної суміші Ceresit CT 85, при роботі з ним слід керуватися типової технологічної карти на пристрій системи скріпленої теплоізоляції Ceresit і діючими нормативними документами. У разі застосування матеріалу в умовах, не розглянутих у цьому технічному описі і типової технологічної карти на пристрій системи утеплення Ceresit, слід самостійно провести пробні випробування або звернутися за порадою до виробника.
а упаковці після дати виготовлення.
** Витрата продукту залежить від нерівності основи і кваліфікації виконавця