Декоративна мінеральна штукатурка

Декоративна мінеральна штукатурка

Технології, методи, принципи, зокрема в будівельній індустрії, не стоять на місці, а рухаються зі швидкими темпами. Інтенсивний перехід до новітніх шляхів, засобів дозволяє отримувати в результаті набагато ефективніші матеріали, вироби, продукти для, приміром, зведення приватних, промислових, квартирних будинків, а також для їхнього подальшого максимально якісного та довготривалого оформлення.

Відтак у статті більш детально поговоримо про найбільш прогресивну, довговічну та вигідну продукцію, з допомогою якої споживачі мають сьогодні чудову нагоду відмінно захищати, оздоблювати зовнішні, внутрішні стіни власного житла. Так, у нагоді стає модерна декоративна мінеральна штукатурка, акрилова, силіконова, силікатна від перевірених брендів, чий успіх та затребуваність давно стали незамінними для більшості клієнтів не тільки на території Європи, але й за її межами.

Якщо колись штукатурні матеріали різних видів застосовувалися у будівельній сфері виключно як продукти для обробки та стійкого захисту від пагубного впливу будь-яких зовнішніх чинників, то нині ситуація змінилася кардинальним чином. Свого часу досвідчені майстри-винахідники зуміли вдало скомпонувати виробничо-технічні параметри традиційної штукатурки з можливістю функціонувати також в якості неперевершеного декоративного, прикрашального засобу.

Ефективне поєднання технічного та дизайнерського боку дозволяє отримувати в результаті декоративні штукатурки найрізноманітнішої конфігурації, текстури, кольорового рішення, функціонального призначення тощо. Скажімо, у галузі модерного будівництва великою популярністю серед забудовників користується корнік штукатурка вищого сорту, яку Ви можете придбати на нашому сайті за цілком демократичною вартістю.

Цей виріб являє собою штукатурний матеріал на стійкій акриловій основі, до якої у необхідних пропорціях додаються спеціальні пігментовані компоненти, екологічно чисті та надійні мінеральні домішки, звичайна очищена вода, а також цілком безпечні для здоров’я людини елементи, що відповідають за консервування, модифікування, витривалість проти пагубного впливу плісняви, грибків, сирості.

Традиційно декоративну штукатурку на акриловій базі серії корнік застосовують з метою оброблення зовнішніх стін приватного житлового помешкання ручним способом. Крім того, виріб цієї категорії спроможний відмінно виконувати своє функціональне призначення в ролі захисника й декоратора внутрішніх стін будинку або квартири.

Декоративні будівельні продукти корнік випускають у білому та різнобарвних тонах. Таким чином, споживачі мають чудову можливість за помірною ціною обрати саме такий засіб, який максимально продуктивно захищатиме внутрішні, зовнішні стіни власного житла, не нехтуючи високими стандартами у контексті оздоблення, формування унікального дизайнерського стилю ззовні чи всередині оселі.

Також варто знати, що продукцію корнік найкраще використовувати для покриття, захисту й декорування робочих структур на екологічно чистій мінеральній базі. Тобто її добре наносити на попередньо оформлені стіни цементними, цементно-вапняними, гіпсовими штукатурками. Крім того, декоративний оздоблювальний засіб типу корніка добре функціонує в ролі штукатурного захисного нанесення з урахуванням надсучасних теплоізоляційних систем.

Ще одним доволі затребуваним і ефективним декоративним продуктом нового покоління вважається штукатурка короїд, кольори якої можна без проблем підібрати відповідно до архітектурних рішень власного будинку чи квартири. Будівельний оздоблювальний засіб цієї категорії вирізняється «шершавою» фактурою, яка досягається завдяки наявності у складі дрібненьких зерноподібних частинок, що мають діаметр орієнтовно три міліметри.

Короїд кольори

Короїд кольори

Штукатурка серії «короїд» якісно експлуатується в якості захисного, декоративного, прикрашального матеріалу на попередньо оформлених відповідними виробами бетонних, цегляних, оштукатурених робочих поверхнях як ззовні приватного житлового помешкання, так і всередині будинків, квартир. Як і попередній варіант типу корніка, короїд добре функціонує у новітніх системах теплоізоляції фасадної площини.

Щодо внутрішнього оздоблення, то декоративну штукатурку короїд на акриловій основі застосовують як унікальний, екологічно безпечний і надійний оздоблювальний продукт для нанесення на робочу площину на гіпсовій, гіпсокартоновій, базі. Матеріал також добре використовується на поверхні з деревостружкових плит.

Серед переваг придбання та експлуатації декоративних штукатурних виробів на кшталт короїду варто підкреслити стовідсоткову витривалість продукції до будь-яких атмосферних чинників (дощ, сніг, град, сильні вітри, пилові, брудні потоки, пагубна дія ультрафіолетового випромінювання), а також до ймовірних фізико-механічних навантажень, ударів різної силової категорії. Поза тим, акцентуємо на таких позитивних моментах рекомендованого будівельного матеріалу, як водонепроникність, еластичний аспект, простота і безпроблемне нанесення на робочу площину.

Якщо підсумувати переваги надсучасних декоративних оздоблювальних матеріалів, не акцентуючи уваги на конкретному різновиді (тобто чи це мінеральна, чи акрилова, силікатна або силіконова штукатурка), то всі ці модифікації, безсумнівно вирізняються наступними позитивними нюансами:

  • широкий асортимент кольорових рішень – насправді він настільки різноманітний, що є нагода задовольнити смакові уподобання кожного, навіть найбільш вибагливого реципієнта;
  • об’ємна текстура виробів – відмінно стає в нагоді, коли треба без особливих зусиль вирівняти робочу поверхню, що має вади на кшталт мініатюрних тріщинок, вигинів, нерівних ділянок тощо;
  • екологічно безпечні, перевірені складники;
  • стовідсотковий рівень адгезії;
  • цілком прийнятна вартість з урахуванням найвищої якості, що відповідає всім стандартам, критеріям, правилам європейського зразка.