Мансардні вікна FAKRO

Компанія Факро ось вже більше 25 років займається виробництвом мансардних вікон. При розробці вікон велика увага приділяється надійності та зручності експлуатації і монтажу. Високий ступінь надійності FAKRO підтверджує довічна гарантія на склопакети.
Для виготовлення вікна FAKRO використовується тільки найсучасніша, екологічно чиста сировина, яка разом з новітніми технологіями та інженерними розробками забезпечує унікальність технічних характеристик вікон польської компанії FAKRO. В мансардні вікна Факро для забезпечення ударостійкості встановлюють загартоване скло, що має дуже високу механічну міцність. Для захисту від злому і підвищення теплозберігаючих якостей вікна застосовують систему стікол з декількох, склеєних між собою шарів – триплекс. Виймання склопакета зовні перешкоджають запобіжники, які забезпечують безпечний монтаж і догляд за мансардними вікнами.
Дахові вікна FAKRO дозволяють переобладнати горищне приміщення в житловий простір з відмінним освітленням. Провітрювання приміщення без відкриття вікна забезпечує, наприклад, система дистанційного керування мансардними вікнами (вентклапан).
Великий вибір моделей мансардних вікон для даху FAKRO робить їх привабливими для покупців з різними фінансовими можливостями.

 

         Обертальні вікна                                                Відхильно-обертальні вікна

       FTP-V, FTS-V, FTS.                                                         FPP-V, FPU-V.

fakro-FTSfakro-FPP