велюксЯк перетворити звичайне незатишне горище в упорядкований офіс чи привітну кімнату для відпочинку? Існує безліч варіантів. Проте Velux знає краще за інших, яким чином можна здійснити ці зміни.

Вікна нового покоління, що відповідають усім європейським стандартам. Завдяки надійній та різноманітній продукції компанії Velux, розміри яких завжди можна підібрати відповідно до параметрів Вашого дому, занедбане горище сміливо можна перевтілити у комфортабельне житлове приміщення чи навіть робочий кабінет. І не лише!

Якщо встановити у горищному приміщенні мансардне вікно velux, ціна якого є демократичною у нашому інтернет-магазині, Ви незабаром відчуєте суттєві зміни у мікрокліматі як горища, так і всього дому. Постійна циркуляція свіжого повітря, приємне сонячне світло, чудова модифікація інтер’єру – стане далеко не всім переліком приємних перевтілень Вашого горища після встановлення мансардних вікон velux.

Якщо ви бажаєте придбати квартиру для вас або ваших дітей компанія “Інтергал-Буд” запропонує вам комфортабельне і сучасне житло в ЖМ “Семицвіт”. На сайті http://semycvit.com/ кваліфіковані спеціалісти компанії допоможуть вам з вибором квартири на вигідних для вас умовах.

Виробники мансардних вікон та аксесуарів фірми Velux знають, як втілити в реальність оригінальні рішення для віталень у мансарді, спалень і дитячих кімнат у мансарді, ванних кімнат, а також креативні й ефективні ідеї для приміщень із верхнім світлом.

У чому полягає унікальність мансардних вікон Velux? Насамперед, у їхній високій якості та довготривалій експлуатації. Пропонуємо детальніше ознайомитися з перевагами і багатофункціональними можливостями вікон та аксесуарів фірми Velux.

Velux має у своєму асортименті такі додаткові аксесуари, як штори velux, рулонні штори velux, москітна сітка velux, ролет, захисний комір, фірмові відкоси тощо. Також передбачається легкий монтаж: velux вміє швидко та якісно робити свою справу.

Зазначимо, що звичайні склопакети містять так звані «слабкі місця» у зоні периметрів скла. Щоб уникнути утворення «слабких місць», компанія Velux давно знайшла ефективне рішення: звичайну алюмінієву роздільну рамку замінити на цільну тонкостінну сталеву раму із заокругленими сегментами по кутиках. Така інновація є цінною через те, що відтепер конденсат не буде утворюватися по периметру скла. Крім того, всередині склопакет наповнює інертний газ (аргон) і герметизований силікон (його гарантійний термін експлуатації сягає близько 20 років).

Цікаво, що згідно з результатами випробовувань склопакети фірми Velux вважаються надзвичайно стійкими до морозів (експеримент робили при температурі -55С̊).