fakro_aps-300x300

Після завершення будівництва власного будинку чи реконструкції горищного приміщення дуже часто виникає питання, які вікна вмонтувати в площину даху, який виробник задовольнить всі наші вимоги і побажання? Як переконує досвід найбільш затребуваними на українському ринку на сьогоднішній день є вікна приватної польської фірми Факро. Фірма дбає про свою репутацію, тому бездоганно працює на європейському ринку вже багато років. Виготовляють вікна Fakro тільки з сертифікованих, екологічно чистих матеріалів. Скло, яке використовується в склопакетах – загартоване, характеризується високою механічною міцністю, склеєне між собою – триплекс, що і забезпечує підвищення теплозберігаючих якостей вікна.

Напевно єдином недоліком мансардних вікон є те, що на них не можна почепити фотоштори, які можуть  бути додатковою окрасою приміщення, створювати затишок та неповтриний стиль кожної кімнати. Тому для комфортного проживання в мансардних приміщеннях, з метою надійного захисту від прямих сонячних променів, зменшення рівня шуму під час грози та граду, на мансардні вікна встановлюють зовнішні ролети.

Модельний ряд горищних вікон Факро дуже різноманітний. Вікна Факро виготовляють з пластику та високоякісної деревини, що дозволяє використовувати їх у приміщеннях з підвищеною вологістю. В залежності від побажання можна обрати вікно з необхідним типом відкривання ( обертальне, відхилено-обертальне, з підвищеною віссю обертання). Фурнітура, що використовується при виробництві вікон Fakro запатентована та гарантує надійність вікна. Ще однією перевагою європейських вікон Факро є обладнання їх системами дистанційного  керування. Вмонтоване в площину даху вікно Факро забезпечує відмінне природне освітлення мансардного чи горищного приміщення.