Піч Булерьян

Піч Булерьян

В умовах сучасного сьогодення, коли питання заощадження коштів на обігрівання приватного житлового помешкання чи квартири являється особливо гострим та проблематичним, на допомогу споживачам приходять альтернативні способи і засоби збереження тепла в оселі.

Серед таких альтернатив вагому роль відіграє надсучасна технологія Булерьянової печі, що походить з Канади. Так, піч Булерьян функціонує з використанням дров, тієї сировини, яку завжди можна отримати за помірною вартістю без особливих проблем. Проте «мудрість» новітньої канадської технології полягає, насамперед, у регулюванні та мінімальному застосуванні деревного матеріалу.

Справа в тому, що конструкція класичної печі сформована таким чином, щоби прогрівати житловий простір і при цьому віддавати максимальну кількість тепла з пічної поверхні. Натомість виріб Булерьян нового покоління експлуатується в інакший спосіб. Основна «фішка» його роботи полягає в обігріванні кімнатних просторів теплим повітрям, яке виробляться самою піччю. Звернемо увагу, що цей надсучасний метод функціонування спроможний гарантувати набагато більший коефіцієнт корисної дії, ніж це можуть забезпечити інші обігріваючі котельні засоби.

До речі, існує ще одна цікава назва цього новітнього виробу – Бренеран. Сьогодні він встиг завоювати прихильність десятків тисяч споживачів в усьому світі. Чому представники різних країн стали надавати перевагу печам Булерьян?

Засіб для збереження тепла в домі нового покоління відмінно експлуатується в якості автономного опалення необхідного кімнатного простору з акцентом на мінімізацію фінансових витрат і максимально необхідний та комфортний обігрів. Його універсальна структура дозволяє без проблем та якісно забезпечувати теплим повітрям приміщення типу гаражів, цехів, складських кімнат, будиночків дачного типу, майстерень, теплиць, торгівельних та громадських охолоджених зон тощо. І, звісно, чи не найважливішою перевагою виробу нового покоління є можливість його використання як головного обігріваючого пристрою для просторів житлового помешкання.

Під час замовлення печі Булерьян дуже важливо чітко врахувати необхідні параметри і різновид самої печі, щоб продукт виконував своє функціональне призначення у найкращий спосіб, рівномірно розподіляючи теплі потоки повітря по усій потрібній площині.

Ще одним вагомим нюансом є грамотний підбір ділянки для розташування печі, що, в свою чергу, передбачає правильний монтаж димоходу, який час від часу потребуватиме чергового догляду-чистки. Ці тонкощі є дуже важливими в контексті ефективної, безпечної та безпроблемної експлуатації надсучасної печі Булерьян. Грамотне встановлення, своєчасний догляд позбавлять Вас від зайвих клопотів, які можуть виникати внаслідок непрофесійного підходу до виробу.

Серед базових позитивних моментів використання печі Булерьян розрізняють:

  • рівномірне прогрівання житлової чи будь-якої іншої необхідної площі, навіть якщо вона вирізняється великими габаритами;
  • набагато швидше прогрівання потрібної житлової ділянки, ніж це можуть забезпечити інші котельні пристрої;
  • компактність самого виробу та відносно невелика вага;
  • виріб не викидає в приміщення диму та кіптяви;
  • суттєве заощадження деревної сировини;
  • просте та безпроблемне використання печі (дверцята пристрою легко відмикаються для завантаження чергової порції дров).
Булерьян

Булерьян

Цікаво, що негроміздка піч Булерьян класичного формату спроможна добре обігрівати простір площею сто метрів квадратних. Якщо треба забезпечувати теплом більші кімнатні об’єми, тоді доцільніше замовляти новітній виріб з вищими показниками теплової віддачі, який цілком ефективно зможе обігрівати приміщення розмірами від двісті до чотириста метрів квадратних. В такому разі часовий діапазон між черговим закладанням деревної сировини може коливатися від восьми до дванадцяти годин. Погодьтеся, доволі вигідно та практично підтримувати тепло в оселі, всього-на-всього декілька разів на день докладаючи дрова до печі.

Ще раз наголосимо, що з метою безпроблемної та якісної експлуатації виробу дуже важливим є догляд за піччю. Він не є надміру вибагливим. Проте якщо Ви піклуватиметеся про його хороший стан, виріб функціонуватиме у найкращий для Вас спосіб протягом довготривалого періоду.