Мансардні вікна

Мансардні вікна

Вологостійкі мансардні вікна найчастіше використовують в приміщеннях в підвищеною вологістю. Сучасні моделі мансардних вікон використовують при реставрації і реконструкції старих будинків. У старих будинках горищні приміщення як правило не використовувалися як житлові приміщення, так як під час їх будівництва ще не було винайдено вікон які можна було вбудувати в площину даху. Зараз найчастіше в горищних приміщеннях облаштовують кухню або ванну кімнату, де вологостійкі вікна необхідні.

Сучасні вологостійкі вікна виготовляють відомі зарубіжні виробники Fakro і Velux. На виробництві вікон використовують тільки високоякісні європейські матеріали: деревину, пластик, склопакети, фурнітуру.

У вікнах Факро ручка відкривання розташована в нижній частині рами вікна і має два положення для мікровентиляції. Вбудований вентиляційний клапан з двома положеннями для провітрювання допоможе швидко позбутися від надмірної вологості і неприємних запахів. Для додаткової вентиляції передбачені два положення фіксації нижньої ручки. Якщо температура у вологому приміщенні значно вище ніж температура на вулиці на пластикових вікнах може з’явитися конденсат. В склопакети вікон Факро використовують тільки загартоване скло, які заповнюють спеціальним інертним газом, який сприяє мінімальній теплопровідності і максимальному збереження тепла в приміщенні.

А вікна від виробника Велюкс мають верхню ручку з мікровентиляцією при закритому вікні. Профіль вікон VELUX розроблений спеціально c урахуванням специфіки експлуатації похилих мансардних вікон. Такий профіль має додаткову теплоізоляцію, що зберігає тепло і допомагає уникнути утворенню конденсату в профілі. І як результат: поліпшене теплозбереження і надійна довговічна конструкція вікна.

Вологостійкі мансардні вікна повністю герметичні і здатні витримувати будь-які проливні дощі з ураганним вітром і при цьому зберігати ваше приміщення в сухості. Це завдяки тому, що їх конструкція поряд з особливою технологією монтажу, повністю виключають потрапляння вологи в підпокрівельний простір або кімнату.

Білі пластикові мансардні вікна ідеальні для приміщень з білим інтер’єром (кухня, санвузли, душові, ванні кімнати, лазні). Розроблений спеціально для мансардних вікон профіль, забезпечує довговічну службу і поліпшене теплозбереження.

У мансардних приміщеннях облаштованих мансардними вікнами більше денного світла і свіжого повітря. Доглядати за мансардними вікнами дуже просто, їх легко мити і чистити. Вікна стійкі до вологи і забруднень. Завдяки гладким кутах і відсутності з’єднань пил і бруд не скупчується на поверхні.