Роквул Fasrock max

На жаль, жорсткі умови, в які потрапило людство з приходом кризи в економіці, змушують задуматися про зниження оплати за енергоносії. Утеплювач на основі кам’яної вати, після обробки зовнішніх стін будівлі, дозволить істотно заощадити сімейний бюджет, зменшивши витрати на опалення. Крім зовнішнього утеплення стін, кам’яна вата Frontrock max E може бути успішно використана в ході утеплення підвальних перекриттів.

Утеплювачі Frontrock відрізняються від своїх аналогів тим, що мають подвійну щільність: зовнішній шар – 150 кг / м3, внутрішній – 80 кг / м3. Завдяки цій особливості, Frontrock max E листи здатні успішно протистояти механічним впливам ззовні і забезпечувати чудову тепло- і звукоізоляцію зсередини.

Унікальні експлуатаційні характеристики дозволяють матеріалу бути надзвичайно затребуваним на сучасному ринку. Мінеральна вата Frontrock не горить і не здатна підтримувати горіння, має унікальні екологічними характеристиками, стіна оброблена утеплювачем Rockwool Frontrock max E здатна «дихати». Матеріал не здатний старіти, простий в монтажі, ідеальна геометрія листів дозволяє різати утеплювач на складові будь-якого бажаного розміру.