Мансардні сходи

Мансардні сходи

Для того щоб створити комфортабельну, енергетично вигідну та екологічно правильну мансардну кімнату, необхідно брати до уваги чимало факторів. Наприклад, важливу роль відіграють правильно підібрані дахові віконні вироби. Адже без достатнього рівня освітлення простір втрачатиме відповідний антураж та відчуття затишку.

Суттєве значення має також забезпечення грамотно проведеної теплоізоляції верхньої частини приватного житлового помешкання. З метою утеплення горищного простору найчастіше використовують базальтову мінеральну вату або різні сучасні варіації пінопласту. В цьому контексті варто підкреслити, що сучасний ринок будівельних матеріалів пропонує забудовникам великий вибір виробів для термічної ізоляції горища, що мають широкий ціновий та якісний діапазон. Тому кожен охочий має можливість обрати найбільш доцільний теплоізоляційний товар з урахуванням власної платоспроможності та будівельних норм власного житла.

Ще одним суттєвим елементом оформлення затишної та комфортабельної кімнати на горищі вважаються мансардні сходи. Саме з їхньою допомогою можна без проблем підніматися та опускатися на (з) мансардний простір. Сучасні горищні драбини виготовляються з дотриманням всіх новітніх норм, стандартів і технологій. Завдяки цим тонкощам продукція здатна гарантувати безпечний, зручний та простий доступ до укомплектованої мансардної кімнати.

Чому для виходу на мансарду варто надавати перевагу саме цим модерним засобам?

Якщо порівнювати новітні сходи на горище з колишніми стаціонарними механізмами, то перший варіант однозначно виграє. По-перше, нові моделі характеризуються набагато легшою вагою. Цей момент необхідний для того, щоб споживачі будь-якої вікової категорії могли просто, без зайвих труднощів користуватися сходами. По-друге, сучасні драбини – це мобільні конструкції, які, в разі потреби, можуть швидко вийматися та приховуватися в стельовий отвір. Тобто не потрібно щоразу виймати зі схованки громіздкий та важкий механізм, приставляти його до потрібного місця, а згодом знову ховати стаціонарний виріб. Усі ці дії займають Ваш дорогоцінний час та зусилля. Натомість виробники новітніх рухливих засобів подбали про те, щоб Ваш вихід до комфортабельної мансарди виявлявся максимально швидкісним, простим та безпечним.

Суттєвою перевагою модерних горищних драбин є широкий діапазон продукції як в сенсі сировини, так і в принципах функціонування. Наприклад, ринок якісних сходів на горище від перевірених польських брендів Факро та Оман пропонує споживачам такі найпоширеніші варіації, як дерев’яні, металеві сходи або комбіновані.

Драбина розкладна

Драбина розкладна

Традиційно дерев’яні драбини створюють на базі високоякісної соснової деревини. Сировина обов’язково перевіряється на рівень якості. З допомогою надсучасних технологій та методик відібрану сосну тестують, ретельно перевіряючи, чи відповідає вона усім необхідним вимогам.

Щодо металевих конструкцій, їх також виробляють на основі добірного та екологічно безпечного металу. Всі металеві сегменти обов’язково покриваються спеціальними порошковими фарбами. Подібне покриття слугує повноцінним захистом всієї конструкції від впливу часу та будь-яких зовнішніх факторів.

Таким чином користувачі можуть бути впевненими в економічній доцільності придбання новітніх горищних драбин. Адже вироби від популярних польських компаній здатні відмінно і довго виконувати своє функціональне призначення, зберігаючи при цьому свіжий презентабельний вигляд.

Виробники унікальних горищних механізмів подбали також про те, щоб кожен споживач мав можливість вибрати найбільш вдалий принцип експлуатації тієї чи іншої сучасної драбини на мансарду. Скажімо, ринок модерних виробів для безпечного доступу до горищного простору пропонує товари з різними варіантами рухливості механізму: розкладні, розсувні механізми тощо.

Для прикладу, драбина розкладна, ціна якої представлена у каталозі нашого інтернет магазину, функціонує за принципом почергового витягування пристрою зі стельового отвору. Це найбільш простий та розповсюджений метод експлуатації. Подібні вироби існують у дерев’яному, металевому та комбінованому (на основі елементів з дерева та металу) форматах.

Якщо Ви полюбляєте нестандартність, креативність, сміливі рішення, тоді, можливо, для Вашого приватного простору підійдуть унікальні розсувні сходи на мансарду. Цей різновид сучасних мобільних механізмів характеризується винятковим стилем та особливим принципом виймання-складання. Модерні розсувні горищні драбини функціонують за методом стиснення. Тобто вони, подібно до гармошки, стискаються і розтискаються. Це досить зручно, просто та водночас оригінально. Звернемо увагу, що розсувна горищна конструкція виготовляється виключно з добірного металу та здатна виконувати своє функціональне призначення впродовж тривалих років експлуатації.